Tarieven

Lesuren 1u 9u 12u
Prijs €60 €540 €720
Opmerking Niet apart mogelijk PT PT + OW

PT = Privaat Terrein (of de zogenaamde Manoeuvres)

OW = Openbare Weg

Let op!

Het examengeld en examenbegeleiding zijn niet in bovenstaande tarieven inbegrepen, enkel de lessen!

Bijkomende examenkosten

Examenbegeleiding door Mot - Art €100
Proef PT €14
Proef OW €50
Beide proeven achter elkaar (PT + OW) €55

Waarom kiezen voor Mot-art?

Persoonlijke begeleiding

Wij proberen je altijd zo snel mogelijk op je gemak te stellen. Geduld en vriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij zijn geen fabriek! Bij ons krijgt ieder zijn eigen privéles. Dat wil zeggen dat we - in de mate van het mogelijke - één kandidaat-motorrijder plaatsen bij één instructeur.

Inschrijven in Ham is vertrekken vanuit Ham

Bij ons niet inschrijven in een of ander bijkantoortje in Zichen-Zussen-Bolder en lessen in... Sint-Joost-ten-Node! Vertrekken gebeurt vanaf het leslokaal gelegen in de Poststraat in Ham en we rijden zo snel als mogelijk naar de twee nabijgelegen rustige pleintjes. Dus: minimaal tijdverlies. Bovendien is het examencentrum van Geel slechts een mooie rit van 20 kilometer van Mot-art verwijderd.

Beste lesmotor tot nu toe

Natuurlijk zijn alle lesmotoren van rijscholen opstapmotoren. Natuurlijk hebben ze intussen allemaal ABS. En natuurlijk hebben ook alle motoren zogenaamde valbeugels of valdoppen. Al was het maar om de motoren zélf tijdens valpartijen te beschermen...

Wij rijden met KTM’s: toffe en lage opstappers met een korte draaicirkel – denk ook aan het duwmanoeuvre! – en een extreem laag gewicht, slechts 150 kilo! Geen enkele motorfiets van deze categorie doet beter.

Grenzeloze ervaring

Ervaring is geen loos woord bij ons. Je lesgever geeft al motorles vanaf… 1992 en heeft dus de hele evolutie van het motorrijbewijs meegemaakt. Misschien is hij wel de oudste motorlesgever in België (spijtig genoeg voor hem).

Prijsgunstig!

Bij ons geen geheimdoenerij over onze tarieven. En je mag ze gerust vergelijken met die van de concurrentie!

Zo vragen wij géén inschrijvingsgeld – wij zouden niet weten waarom – en lessen wij tegen €60 per uur, alles inbegrepen: lesgever, benzine, verzekering, eventuele motorkleding, handschoenen en helm.